Palvelut yksilöille

Mikäli et tiedä, minkä tyyppisestä avusta voisit parhaiten hyötyä tai tarvitset apua esimerkiksi sopivan terapeutin löytämiseen, suosittelisimme sinua varaamaan aluksi lyhyen neuvontakäynnin. Neuvontakäynnillä psykologi kartoittaa tilannettasi ja auttaa sinua löytämään oikeanlaisen jatkohoidon. Käynti kestää 45 min ja maksaa 50–110 €.


Kompin hoitopolut

 
Komppi_kuvitus_upd (1).png

Tuki- tai kriisikäynti.png

Mikäli et koe tarvetta varsinaiseen psykoterapiaan, voit varata yhden tai muutamia tukikäyntejä jollekin kokeneista asiantuntijoistamme. Tukikäynnillä asiantuntija voi auttaa sinua ongelmassasi tai ajankohtaisessa elämäntilanteessasi. 


Sparrit.png

Sparrit ovat viiden käynnin täsmähoitoja, jotka keskittyvät tietyn ongelman ratkaisemiseen tai lievittämiseen. Sparrit sopivat sekä ongelmien ennaltaehkäisyyn että hoitoon. Korkeasti koulutetut ja kokeneet sparraajamme käyttävät vaikuttaviksi osoitettuja psykoterapeuttisia menetelmiä. 


Lyhytterapia.png

Lyhytterapia on 10-20 käyntikertaa sisältävä hoito, joka perustuu tavoitteelliseen ja fokusoituun työskentelyyn. Lyhytterapiassa keskitytään 1-2 rajattuun ongelmaan, joita terapeutti ja asiakas pyrkivät käynneillä työstämään. Lyhyen terapian jälkeen voidaan arvioida tarvetta pidempään, kuntouttavaan terapiaan. Lue lisää >>


Kuntoutusterapia.png

Psykoterapian tavoitteena on poistaa tai lievittää psyykkisiä häiriöitä ja niihin liittyvää kärsimystä, tukea psyykkistä kasvua ja kehitystä sekä lisätä henkilön valmiuksia itse ratkaista ongelmiaan. Pidempikestoisten ja hankalampien häiriöiden kohdalla psykoterapiaa voidaan käyttää lääkehoitoon yhdistettynä. Psykoterapia on osoitettu vaikuttavaksi hoitomuodoksi useiden eri psyykisten häiriöiden hoidossa. Hyvä ja luottamuksellinen hoitosuhde psykoterapeutin ja asiakkaan välillä on tärkeä asia hoidon onnistumisen kannalta. Kelan kuntoutuspsykoterapiaan tarvitset psykiatrin lausunnon. Eri psykoterapian muodoista voit lukea lisää täältä.


Moniammatillinen hoito.png

Hoitokokonaisuuteen voi liittää käyntejä esim. psykiatrilla, ravitsemusterapeutilla tai psykofyysisellä fysioterapeutilla. 


Muita palveluita

Komppi tarjoaa laajan kirjon erilaisia terapiapalveluita ja psykiatripalveluita, ja on kokenut työelämään ja stressinhallintaan liittyvissä asioissa. 


kaikki palvelut myös etäyhteydellä

 
Nettiterapia - Helsinki

Lähes kaikki Kompin palvelut voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä. Etäyhteyttä varten tarvitset tietokoneen, jossa on mikrofoni ja kaiuttimet, hyvän laajakaistayhteyden ja Mozilla Firefox tai Chrome-selaimen. Terapeutti lähettää sinulle sähköpostia ennen etäsessiota, jonka ohjeiden mukaan saat helposti aktivoitua etäyhteyden sovittuna aikana.