Varausehdot

Alle 48 tuntia perutuista tai perumattomista ajoista perimme täyden hinnan. Muut kuin terveydenhuollon palvelut sisältävät alv:n. Kurssien ja ryhmien hinnat ilmoitetaan erikseen. Laskutus hoidetaan kerran kuukaudessa sähköpostitse tai postitse ja laskuun lisätään 5,50 €:n toimistomaksu. Kelan hyväksymissä terapioissa voimme sopia asiakkaan kanssa, että asiakas maksaa Kompille pelkän omavastuuosuuden ja Komppi laskuttaa Kelaa kuntoutuspsykoterapian korvaustaulukon mukaisesti (ks. linkki).

https://www.kela.fi/kuntoutuspsykoterapia-korvauksen-maara 

Tällöin laskutuslisä on 15,50 € (sisältäen 5,50 €:n toimistomaksun).

1.3.2019 alkaen laskutuksessa huomioitu toimistomaksu (psykiatrikäyntien SV-korvaus) on 9,50 €:a.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).


Tilaa lahjakortti

Voit tilata Kompista avoimen lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortin vastaanottaja voi varata lahjakorttia hyödyntäen Kompista itse valitsemiaan palveluja, kuten esimerkiksi psykofyysisen fysioterapeutin rentoutumisneuvonta-käynnin, psykoterapeutin käynnin tai pari- tai seksuaaliterapeutin käynnin.

Mikäli olet kiinnostunut lahjakortin hankkimisesta, voit tilata sen sähköpostitse: komppi@komppi.net