kuva Tapani Alanen.jpg

Tapani Alanen

Tapani on auktorisoitu erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) sekä auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS). Hänelle voit varata ajan, kun haluat keskustella seksuaalisuuteen tai sukupuolisuuteen liittyvistä asioista. Vastaanotolle olet tervetullut niin yksin kuin kumppanisi tai puolisosi kanssa. Tapani käyttää työskentelyssään mm. voimavarakeskeistä lähestymistapaa ja tunnekeskeiseen pariterapiaan (EFT) liittyviä menetelmiä. Yhdessä Tapanin kanssa voit etsiä juuri sinun tilanteeseesi sopivia ratkaisun avaimia.

Tapanin ideologiaan kuuluu, että jokainen ihminen, pari ja perhe missä seksuaalisuuden kirjossa tahansa, on oma erityinen ja arvokas kokonaisuus. Terapian onnistumisen kannalta Tapani näkee tärkeänä sen, että terapeutin ja asiakkaan välinen vuorovaikutus on toimiva ja tapaamisten myötä syntyy luottamuksellinen suhde. Tapani on iloinen, lämmin ja empaattinen.

Tapani on myös puhevammaisten tulkki, joten vastaanotolle ovat tervetulleita myös erilaisia vaihtoehtoisia kommunikointimenetelmiä käyttävät asiakkaat.

Seksuaaliterapia ja -neuvonta yksilöt (45min) 80€, parit (75min) 120€