Kenelle sparri on suunnattu?

Psyykkisen valmennuksen sparri on suunnattu henkilöille, jotka haluavat kehittää suoritukseen valmistautumista sekä parantaa varsinaista suoritustaan. Suoritus voi olla urheilu- tai muu kilpailusuoritus, koetilanne tai muu esiintyminen. Suorituksella viitataan myös työelämässä tai opinnoissa suoriutumiseen. Sparrissa harjoitetaan psyykkisiä taitoja, ajattelun ja tunnesäätelyn taitoja sekä tietoisuustaitoja. Hyötyäkseen sparrista ei tarvitse olla erityistä ongelmaa suorituksen kanssa.

Käyntien teemat:

  1. Asiakkaan tilanteen kartoitus ja sparrin tavoitteiden asettaminen

  2. Ajatusmallit, itsekriittisyyden kanssa työskentely ja itsemyötätunto

  3. Tietoisuustaidot ja tunnesäätely

  4. Arvojen mukainen toiminta, merkityksellisyys ja itseohjautuvuus

  5. Taitojen vakiinnuttaminen ja suunnitelma tulevalle


Psyykkisen valmentamisen ja suorituksen parantamisen sparrin sisällön on laatinut psykologiliiton sertifioima liikunta- ja urheilupsykologi Anna Andersén. Voit etsiä hänelle vapaita aikoja nettiajanvarauksen kautta, johon pääset myös Annan profiilista, tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen komppi@komppi.net.

Anna Andersén

Anna Andersén

 

Myös liikunta- ja urheilupsykologi Jaana Blom tarjoaa sparria. Voit etsiä hänelle vapaita aikoja nettiajanvarauksen kautta, johon pääset myös Jaanan profiilista, tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen jaana.blom@komppi.net.

Jaana Blom

Jaana Blom