Rekrytoimme Komppiin uusia lasten, nuorten ja aikuisten psykoterapeutteja ja psykiatreja

Rekrytoimme uusia ammatinharjoittajia ja työntekijöitä erityisesti Kompin uusiin toimipisteisiin Kuopiossa (avattu 11/2018) ja Turussa (avataan 03/2019). Rekrytoimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita myös pääkaupunkiseudulle, Järvenpäähän ja Tampereelle.

Komppi tarjoaa työntekijöilleen ja ammatinharjoittajille mahdollisuuden yhteisöllisyyteen, palvelujen kehittämiseen, yhteisiin koulutuksiin, Kanta-yhteensopivan potilastietojärjestelmän käyttöön ja työnohjauksiin. Ammatinharjoittajien vuokraprosentti on kohtuullinen ja kilpailukykyisellä tasolla. Kompissa on mahdollisuus työskennellä nyt myös työsuhteessa. Komppi pystyy tarjoamaan palveluntuottajilleen monipuolisen työnkuvan, johon voi pitkän psykoterapian lisäksi sisältyä esim. neuvontatyötä, sparrien ja lyhytterapioiden sekä asiantuntija- ja koulutuspalvelujen tarjoamista.

Kompin lupaus terapeuteille on olla aktiivinen toimija ja pitää huolta psykoterapeuttien asemasta uudistuvalla sosiaali- ja terveydenhuollon kentällä. Tarjoamme myös jatkuvaa sisäistä koulutusta terapeuteille. V. 2018 sisäisiä koulutuksia on pidetty mm. hyväksymis- ja omistautumisterapian perusteista, blogikirjoittamisesta, psykoterapia-arvioista ja kehollisuudesta psykoterapiassa. Koulutamme myös terapeutteja manualisoitujen viiden kerran sparrien tekemiseen.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan Komppiin palveluntuottajaksi, olethan yhteydessä, niin kerromme enemmän. Edellytämme palveluntuottajilta terveydenhuolto- tai sosiaalialan tutkintoa sekä joko valmiiksi suoritettuja tai meneillään olevia, oman alan erikoistumisopintoja. 

Yhteydenotot:
Thea 050-338 4282, thea.strandholm@komppi.net 

Salla 045-1311945, salla.vuoristo-myllys@komppi.net

tai alapuolella olevalla yhteydenottolomakkeella

 
Rekrytointi | Komppi

Voit lähettää meille viestisi alla olevalla lomakkeella: