Rekrytoimme jatkuvasti Komppiin uusia psykoterapeutteja ja psyykkisen hyvinvoinnin asiantuntijoita

Rekrytoimme jatkuvasti uusia ammatinharjoittajia Komppiin sekä nykyisin toimipisteisiimme Helsingissä että Espooseen v. 2018 perustettavaan toimipisteeseen. Rekrytoimme myös psyykkisen hyvinvoinnin alojen kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, joilla on koulutusta ja kokemusta erilaisista psyykkisen hyvinvointiin liittyvistä valmennuksista sekä koulutuksista.

Komppi tarjoaa työntekijöilleen ja ammatinharjoittajille mahdollisuuden yhteisöllisyyteen, palvelujen kehittämiseen, yhteisiin koulutuksiin ja työnohjauksiin. Ammatinharjoittajien vuokraprosentti on erittäin kohtuullinen ja kilpailukykyisellä tasolla. Kompin lupaus terapeuteille on olla aktiivinen toimija ja pitää huolta psykoterapeuttien asemasta uudistuvalla sosiaali- ja terveydenhuollon kentällä .

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan Komppiin palveluntuottajaksi olethan yhteydessä, niin kerromme enemmän. Edellytämme palveluntuottajilta terveydenhuolto- tai sosiaalialan tutkintoa sekä joko valmiiksi suoritettuja tai meneillään olevia, oman alan erikoistumisopintoja. 

Yhteydenotot:
Thea 050-338 4282, mailto: thea.strandholm@komppi.net tai nettilomakkeella.

 
Rekrytointi | Komppi

Voit lähettää meille viestisi alla olevalla lomakkeella: