Rekrytoimme tällä hetkellä Komppiin uusia psykoterapeutteja ja psyykkisen hyvinvoinnin asiantuntijoita

Huom! Infotilaisuus Tampereen seudun psykoterapeuteille, pari- ja perheterapeuteille ja psykiatreille 9.2. klo 16:30-18:00. Ilmoittaudu tämän linkin kautta: https://goo.gl/forms/J7yAh4IZ0RG9aKyO2

Rekrytoimme uusia ammatinharjoittajia ja työntekijöitä Komppiin sekä nykyisin toimipisteisiimme Helsingissä että Espoon Niittykumpuun 1.3. 2018 ja myöhemmin keväällä Järvenpäähän perustettaviin toimipisteisiin. Kesällä 2018 laajenamme toimintaamme myös Tampereelle. Rekrytoimme myös psyykkisen hyvinvoinnin alojen kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, joilla on koulutusta ja kokemusta erilaisista psyykkisen hyvinvointiin liittyvistä valmennuksista sekä koulutuksista.

Komppi tarjoaa työntekijöilleen ja ammatinharjoittajille mahdollisuuden yhteisöllisyyteen, palvelujen kehittämiseen, yhteisiin koulutuksiin, Kanta-yhteensopivan potilastietojärjestelmän käyttöön ja työnohjauksiin. Ammatinharjoittajien vuokraprosentti on kohtuullinen ja kilpailukykyisellä tasolla. Kompissa on mahdollisuus työskennellä nyt myös työsuhteessa. Komppi pystyy tarjoamaan palveluntuottajilleen monipuolisen työnkuvan, johon voi pitkän psykoterapian lisäksi sisältyä esim. neuvontatyötä, sparrien ja lyhytterapioiden sekä asiantuntija- ja koulutuspalvelujen tarjoamista.

Kompin lupaus terapeuteille on olla aktiivinen toimija ja pitää huolta psykoterapeuttien asemasta uudistuvalla sosiaali- ja terveydenhuollon kentällä. Tarjoamme myös jatkuvaa sisäistä koulutusta terapeuteille. V. 2018 sisäisiä koulutuksia on tulossa mm. hyväksymis- ja omistautumisterapian perusteista, blogikirjoittamisesta, psykoterapia-arvioista ja kehollisuudesta psykoterapiassa. Koulutamme myös terapeutteja manualisoitujen viiden kerran sparrien tekemiseen.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan Komppiin palveluntuottajaksi olethan yhteydessä, niin kerromme enemmän. Edellytämme palveluntuottajilta terveydenhuolto- tai sosiaalialan tutkintoa sekä joko valmiiksi suoritettuja tai meneillään olevia, oman alan erikoistumisopintoja. 

Yhteydenotot:
Salla 045-1311945, salla.vuoristo-myllys@komppi.net tai nettilomakkeella.

 
 Rekrytointi | Komppi

Voit lähettää meille viestisi alla olevalla lomakkeella: