marjaana-tallgren.jpg

Marjaana Tallgren

Marjaana (KM, erityisopettaja, voimavarakeskeinen työnohjaaja) valmistuu kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi keväällä 2019. Psykoterapiakoulutuksen lisäpainotus on lasten ja nuorten psykoterapia. Voit varata ajan yksilöterapian koulutusasiakkaaksi tai työnohjaukseen. Marjaana työskentelee mielellään niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin kanssa.

Terapiatyössä kokemusta on karttunut elämän kriisitilanteista, ihmissuhde- ja tunne-elämän vaikeuksista sekä ahdistuksesta ja masennuksesta. Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat esimerkiksi nuorten elämänhallintaan, itsetuntoon ja opiskeluun liittyvät vaikeudet kuten motivaation puute, esiintymisjännitys ja stressinhallinta.

Marjaanan työote on lämmin, arvostava ja vuorovaikutuksellinen. Terapiassa asiakas on elämänsä asiantuntija, joka rakentaa oman näköistään elämänpolkua.  Tapaamisissa hyödynnetään joustavasti kognitiivisen käyttäytymisterapian tavoitteellista työskentelyä sekä tarvittaessa monipuolisia harjoitteita ja kotitehtäviä.

Marjaana ei ole vielä Kelan psykoterapeuttien palveluntuottajien rekisterissä. Työskentelykieli on suomi.

Koulutuspsykoterapia (45 min) 60 €,
työnohjaus (60 min) 110 €,
työnohjaus (90 min) 190 €
tuki- tai kriisikäynti (45 min) 90 €