Komppi tarjoaa nyt myös tunnefokusoitunutta psykodynaamista lyhytterapiaa (20 kertaa)

Tunnefokusoitu psykodynaaminen lyhytpsykoterapia 20 kerran intensiviisenä hoitomuotona

Tunnefokusoitu lyhytpsykoterapia soveltuu hyvin ahdistuksen ja masennusoireiden hoitoon. Hoidon työote perustuu psykoterapeutin aktiivisuuteen ja nopeasti muodostettuun terapeuttiseen yhteistyösuhteeseen. Psykoterapeutti pyrkii aktiivisesti auttamaan potilasta saamaan kokemuksellista yhteyttä ahdistuksen takana oleviin perustunteisiin ja tästä voidaan yhdessä muodostaa terapeuttinen fokus työskentelylle.  

Tutustumiskäynnit toteutetaan kahtena intensiivisenä 1.5 h käyntinä, joiden jälkeen hoitokäynnit ovat 45 min mittaisia. Voit varata ajan Kaisaniemen toimipisteeseen psykoterapeuteille Eila Saarinen tai Maarit Jokivirta.

Lisätiedot: eila.saarinen@komppi.net