Kompin perustajat ja henkilökunta

Mark Roth Toimitusjohtaja   Mark perusti ja kasvatti Mediverkon hoivaliiketoimintaa 13 hoivakodin kokonaisuudeksi, ja auttoi yrityksen yhdistämisessä Mehiläiseen. Hän on viimeksi ollut kasvattamassa uutta liiketoimintaa Bostonissa PatientsLikeMe-nimisessä digiterveysyrityksessä. Markilla on työkokemusta Ruotsista, Suomesta ja Yhdysvalloista. Mark tuo Komppiin vahvaa julkisen terveydenhuollon ja liiketoiminnan operatiivista kokemusta sekä tukee Kompin kehittymistä yhä merkittävämmäksi toimijaksi sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kentällä. Hän on kasvanut New Yorkissa ja hänellä on tutkinnot Harvardista (BA geologia) ja INSEAD:sta (MBA).

Mark Roth

Toimitusjohtaja
 

Mark perusti ja kasvatti Mediverkon hoivaliiketoimintaa 13 hoivakodin kokonaisuudeksi, ja auttoi yrityksen yhdistämisessä Mehiläiseen. Hän on viimeksi ollut kasvattamassa uutta liiketoimintaa Bostonissa PatientsLikeMe-nimisessä digiterveysyrityksessä. Markilla on työkokemusta Ruotsista, Suomesta ja Yhdysvalloista.

Mark tuo Komppiin vahvaa julkisen terveydenhuollon ja liiketoiminnan operatiivista kokemusta sekä tukee Kompin kehittymistä yhä merkittävämmäksi toimijaksi sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kentällä. Hän on kasvanut New Yorkissa ja hänellä on tutkinnot Harvardista (BA geologia) ja INSEAD:sta (MBA).

Salla Vuoristo-Myllys Operatiivinen johtaja PsT, VTK Salla on työskennellyt uransa aikana kliinisenä psykologina, työterveyspsykologina, päihdeterapeuttina, tutkijana, työnohjaajana, kouluttajana ja psykoterapeuttina. Salla on yrittäjänä innostunut, optimistinen ja sinnikäs kehittäjä. Psykologin työssä Sallan keskeisiä arvoja ovat yksilöllisyyden kunnioittaminen ja hyväksyvyys. 

Salla Vuoristo-Myllys

Operatiivinen johtaja
PsT, VTK


Salla on työskennellyt uransa aikana kliinisenä psykologina, työterveyspsykologina, päihdeterapeuttina, tutkijana, työnohjaajana, kouluttajana ja psykoterapeuttina.

Salla on yrittäjänä innostunut, optimistinen ja sinnikäs kehittäjä. Psykologin työssä Sallan keskeisiä arvoja ovat yksilöllisyyden kunnioittaminen ja hyväksyvyys. 

Thea Strandholm Kehitysjohtaja PsL, HuK, TRO Thea on työskennellyt uransa aikana mm. tutkijana, psykoterapeuttina, työterveyspsykologina, päihdeterapeuttina, ryhmien ohjaajana, kliinisenä psykologina ja kouluttajana. Thea on työssään monipuolinen ja luova kehittäjä, jonka mielenkiinnon kohteina ovat mm. merkitykset ja niiden muodostuminen.

Thea Strandholm

Kehitysjohtaja
PsL, HuK, TRO

Thea on työskennellyt uransa aikana mm. tutkijana, psykoterapeuttina, työterveyspsykologina, päihdeterapeuttina, ryhmien ohjaajana, kliinisenä psykologina ja kouluttajana.

Thea on työssään monipuolinen ja luova kehittäjä, jonka mielenkiinnon kohteina ovat mm. merkitykset ja niiden muodostuminen.

 
Kustaa Piha Hallituksen puheenjohtaja LT, KTM, VTM Kustaa on työskennellyt uransa aikana mm. lääkärinä, tutkijana ja terveydenhuoltoalan yritysten johtotehtävissä. Hän on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalalla toimivan Med Groupin toinen perustajajäsen. Tällä hetkellä Kustaa työskentelee toimitusjohtajana eläinlääkärialalla ja toimii sijoittajana myös muissa terveydenhuoltoalan kasvuyrityksissä. Kustaa tuo Komppiin vahvaa julkisen terveydenhuollon ja liiketoiminnan asiantuntemusta sekä tukee Kompin kehittymistä yhä merkittävämmäksi toimijaksi sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kentällä.

Kustaa Piha

Hallituksen puheenjohtaja
LT, KTM, VTM

Kustaa on työskennellyt uransa aikana mm. lääkärinä, tutkijana ja terveydenhuoltoalan yritysten johtotehtävissä. Hän on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalalla toimivan Med Groupin toinen perustajajäsen. Tällä hetkellä Kustaa työskentelee toimitusjohtajana eläinlääkärialalla ja toimii sijoittajana myös muissa terveydenhuoltoalan kasvuyrityksissä.

Kustaa tuo Komppiin vahvaa julkisen terveydenhuollon ja liiketoiminnan asiantuntemusta sekä tukee Kompin kehittymistä yhä merkittävämmäksi toimijaksi sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kentällä.

Kaisla Joutsenniemi Lääketieteellinen johtaja EL, dosentti; VTM Kaisla  on toiminut mielenterveysalalla niin psykiatrina, tutkijana, päätoimittajana, tutkimussäätiön asiamiehenä, tietokirjailijana kuin psykoterapeuttina. Kaislaa kiehtoo erityisesti tietotekniikan hyödyntäminen potilaan taitovalmennuksessa, sekä positiivisen psykologian integroiminen psykiatrin työhön.           

Kaisla Joutsenniemi

Lääketieteellinen johtaja
EL, dosentti; VTM

Kaisla  on toiminut mielenterveysalalla niin psykiatrina, tutkijana, päätoimittajana, tutkimussäätiön asiamiehenä, tietokirjailijana kuin psykoterapeuttina.

Kaislaa kiehtoo erityisesti tietotekniikan hyödyntäminen potilaan taitovalmennuksessa, sekä positiivisen psykologian integroiminen psykiatrin työhön. 

 

 

 

 

 

Eila Saarinen Rekrytointivastaava PsM Eila (PsM) on psykoterapeutti (VET)  ja psykoanalyytikko (IPA),  joka on uransa aika työskennellyt psykologina mm. opiskeluterveydenhuollossa ja perheneuvolassa sekä toiminut kouluttajana ja konsulttina. Eila seuraa innolla alansa kehitystä ja on kiitollinen sekä inspiroituu siitä rohkeudesta jolla asiakkaat tarttuvat haastavien asioiden käsittelyyn psyko-terapeuttisessa yhteistyö-suhteessa.      

Eila Saarinen

Rekrytointivastaava
PsM

Eila (PsM) on psykoterapeutti (VET)  ja psykoanalyytikko (IPA),  joka on uransa aika työskennellyt psykologina mm. opiskeluterveydenhuollossa ja perheneuvolassa sekä toiminut kouluttajana ja konsulttina.

Eila seuraa innolla alansa kehitystä ja on kiitollinen sekä inspiroituu siitä rohkeudesta jolla asiakkaat tarttuvat haastavien asioiden käsittelyyn psyko-terapeuttisessa yhteistyö-suhteessa.

 

 

 

 
Sari Kaasalainen Tiedotusvastaava PsM Sari on psykologi ja kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti (YET), joka on työskennellyt pitkään psykiatrisessa avohoidossa, etenkin mielialahäiriöiden ja ahdistuneisuuden parissa. Sarilla on työkokemusta myös mm. lastensuojelusta, rikosseuraamusalalta, kuntoutuksesta sekä korkeakouluympäristöstä. Yksilötyön ohella Sari on ohjannut erilaisia ryhmiä, mikä on Sarin tavoitteena myös Kompin parissa. 

Sari Kaasalainen

Tiedotusvastaava
PsM

Sari on psykologi ja kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti (YET), joka on työskennellyt pitkään psykiatrisessa avohoidossa, etenkin mielialahäiriöiden ja ahdistuneisuuden parissa. Sarilla on työkokemusta myös mm. lastensuojelusta, rikosseuraamusalalta, kuntoutuksesta sekä korkeakouluympäristöstä.

Yksilötyön ohella Sari on ohjannut erilaisia ryhmiä, mikä on Sarin tavoitteena myös Kompin parissa. 

Mari Tontti Assistentti Mari Tontti toimii Kompissa assistenttina. Hän vastaa Kompin asiakaspalvelusta, terapeuttitiedusteluista, vastaanottoaikojen hallinnasta, Kela-asioista, laskutuksesta sekä laskutuksiin liittyvistä asioista sekä toimii linkkinä terapeuteille ja psykiatreille.

Mari Tontti

Assistentti


Mari Tontti toimii Kompissa assistenttina. Hän vastaa Kompin asiakaspalvelusta, terapeuttitiedusteluista, vastaanottoaikojen hallinnasta, Kela-asioista, laskutuksesta sekä laskutuksiin liittyvistä asioista sekä toimii linkkinä terapeuteille ja psykiatreille.