Kompin perustajat ja henkilökunta

 Mark Roth  Toimitusjohtaja   Mark perusti ja kasvatti Mediverkon hoivaliiketoimintaa 13 hoivakodin kokonaisuudeksi, ja auttoi yrityksen yhdistämisessä Mehiläiseen. Hän on viimeksi ollut kasvattamassa uutta liiketoimintaa Bostonissa PatientsLikeMe-nimisessä digiterveysyrityksessä. Markilla on työkokemusta Ruotsista, Suomesta ja Yhdysvalloista. Mark tuo Komppiin vahvaa julkisen terveydenhuollon ja liiketoiminnan operatiivista kokemusta sekä tukee Kompin kehittymistä yhä merkittävämmäksi toimijaksi sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kentällä. Hän on kasvanut New Yorkissa ja hänellä on tutkinnot Harvardista (BA geologia) ja INSEAD:sta (MBA).

Mark Roth

Toimitusjohtaja
 

Mark perusti ja kasvatti Mediverkon hoivaliiketoimintaa 13 hoivakodin kokonaisuudeksi, ja auttoi yrityksen yhdistämisessä Mehiläiseen. Hän on viimeksi ollut kasvattamassa uutta liiketoimintaa Bostonissa PatientsLikeMe-nimisessä digiterveysyrityksessä. Markilla on työkokemusta Ruotsista, Suomesta ja Yhdysvalloista.

Mark tuo Komppiin vahvaa julkisen terveydenhuollon ja liiketoiminnan operatiivista kokemusta sekä tukee Kompin kehittymistä yhä merkittävämmäksi toimijaksi sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kentällä. Hän on kasvanut New Yorkissa ja hänellä on tutkinnot Harvardista (BA geologia) ja INSEAD:sta (MBA).

 Salla Vuoristo-Myllys   Operatiivinen johtaja PsT, VTK  Salla on työskennellyt uransa aikana kliinisenä psykologina, työterveyspsykologina, päihdeterapeuttina, tutkijana, työnohjaajana, kouluttajana ja psykoterapeuttina. Salla on yrittäjänä innostunut, optimistinen ja sinnikäs kehittäjä. Psykologin työssä Sallan keskeisiä arvoja ovat yksilöllisyyden kunnioittaminen ja hyväksyvyys. 

Salla Vuoristo-Myllys

Operatiivinen johtaja
PsT, VTK


Salla on työskennellyt uransa aikana kliinisenä psykologina, työterveyspsykologina, päihdeterapeuttina, tutkijana, työnohjaajana, kouluttajana ja psykoterapeuttina.

Salla on yrittäjänä innostunut, optimistinen ja sinnikäs kehittäjä. Psykologin työssä Sallan keskeisiä arvoja ovat yksilöllisyyden kunnioittaminen ja hyväksyvyys. 

 Thea Strandholm  Kehitysjohtaja PsL, HuK, TRO  Thea on työskennellyt uransa aikana mm. tutkijana, psykoterapeuttina, työterveyspsykologina, päihdeterapeuttina, ryhmien ohjaajana, kliinisenä psykologina ja kouluttajana. Thea on työssään monipuolinen ja luova kehittäjä, jonka mielenkiinnon kohteina ovat mm. merkitykset ja niiden muodostuminen.

Thea Strandholm

Kehitysjohtaja
PsL, HuK, TRO

Thea on työskennellyt uransa aikana mm. tutkijana, psykoterapeuttina, työterveyspsykologina, päihdeterapeuttina, ryhmien ohjaajana, kliinisenä psykologina ja kouluttajana.

Thea on työssään monipuolinen ja luova kehittäjä, jonka mielenkiinnon kohteina ovat mm. merkitykset ja niiden muodostuminen.

 
 Kustaa Piha   Hallituksen puheenjohtaja LT, KTM, VTM   Kustaa on työskennellyt uransa aikana mm. lääkärinä, tutkijana ja terveydenhuoltoalan yritysten johtotehtävissä. Hän on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalalla toimivan Med Groupin toinen perustajajäsen. Tällä hetkellä Kustaa työskentelee toimitusjohtajana eläinlääkärialalla ja toimii sijoittajana myös muissa terveydenhuoltoalan kasvuyrityksissä. Kustaa tuo Komppiin vahvaa julkisen terveydenhuollon ja liiketoiminnan asiantuntemusta sekä tukee Kompin kehittymistä yhä merkittävämmäksi toimijaksi sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kentällä.

Kustaa Piha

Hallituksen puheenjohtaja
LT, KTM, VTM

Kustaa on työskennellyt uransa aikana mm. lääkärinä, tutkijana ja terveydenhuoltoalan yritysten johtotehtävissä. Hän on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalalla toimivan Med Groupin toinen perustajajäsen. Tällä hetkellä Kustaa työskentelee toimitusjohtajana eläinlääkärialalla ja toimii sijoittajana myös muissa terveydenhuoltoalan kasvuyrityksissä.

Kustaa tuo Komppiin vahvaa julkisen terveydenhuollon ja liiketoiminnan asiantuntemusta sekä tukee Kompin kehittymistä yhä merkittävämmäksi toimijaksi sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kentällä.

 Kaisla Joutsenniemi  Lääketieteellinen johtaja EL, dosentti; VTM  Kaisla  on toiminut mielenterveysalalla niin psykiatrina, tutkijana, päätoimittajana, tutkimussäätiön asiamiehenä, tietokirjailijana kuin psykoterapeuttina. Kaislaa kiehtoo erityisesti tietotekniikan hyödyntäminen potilaan taitovalmennuksessa, sekä positiivisen psykologian integroiminen psykiatrin työhön.           

Kaisla Joutsenniemi

Lääketieteellinen johtaja
EL, dosentti; VTM

Kaisla  on toiminut mielenterveysalalla niin psykiatrina, tutkijana, päätoimittajana, tutkimussäätiön asiamiehenä, tietokirjailijana kuin psykoterapeuttina.

Kaislaa kiehtoo erityisesti tietotekniikan hyödyntäminen potilaan taitovalmennuksessa, sekä positiivisen psykologian integroiminen psykiatrin työhön. 

 

 

 

 

 

 Tiia Pirkola  Työelämäpalvelujen kehittämispäällikkö PsM, KTM, Työnohjaaja  Tiia on työskennellyt uransa aikana kliinisenä psykologina, työterveyspsykologina, tutkijana, työnohjaajana sekä tutkimussäätiön asiamiehenä ja toimitusjohtajana. Ennen psykologin uraansa Tiia toimi laskentaekonomina sekä yksityisellä sektorilla että julkishallinnossa ja tsemppasi vuosien ajan tiikerin lailla koripallokentillä.    Tiia on tunnollinen puurtaja, jonka vahvuuksia ovat loogisuus ja kyky olla rakentavassa yhteistyössä. Asiakastyössä Tiian keskeisiä arvoja ovat toisen kunnioittaminen ja pyrkimys aitoon kohtaamiseen. 

Tiia Pirkola

Työelämäpalvelujen kehittämispäällikkö
PsM, KTM, Työnohjaaja


Tiia on työskennellyt uransa aikana kliinisenä psykologina, työterveyspsykologina, tutkijana, työnohjaajana sekä tutkimussäätiön asiamiehenä ja toimitusjohtajana. Ennen psykologin uraansa Tiia toimi laskentaekonomina sekä yksityisellä sektorilla että julkishallinnossa ja tsemppasi vuosien ajan tiikerin lailla koripallokentillä.   

Tiia on tunnollinen puurtaja, jonka vahvuuksia ovat loogisuus ja kyky olla rakentavassa yhteistyössä. Asiakastyössä Tiian keskeisiä arvoja ovat toisen kunnioittaminen ja pyrkimys aitoon kohtaamiseen.