kuva Kirsi Hiilamo.jpg

Kirsi Hiilamo

Kirsille (psykodynaaminen psykoterapeutti ja paripsykoterapeutti, TM) voit varata ajan nuorten yli 16v ja aikuisten yksilöterapiaan sekä pariterapiaan, neuvonta- tai tukikäynnille sekä psykoterapia-arvioon. 

Lyhytpsykoterapian ja paripsykoterapian (12-16 käyntiä) terapiametodina ja viitekehyksenä on integratiivinen psykoterapia, jonka avulla pyritään lievittämään ja ratkaisemaan elämäntilanteeseen ja suhteisiin liittyviä ristiriitoja sekä psyykkistä oireilua ja kuormittuneisuutta. Kirsi on suuntautunut mm. masennus- ja ahdistuneisuushäiriöihin, häpeä-, itsetunto- ja elämänhallintaongelmiin, ihmissuhderistiriitoihin sekä elämänmuutosten, surun ja muiden elämänkriisien käsittelyyn. 

Kirsi on Kelan psykoterapeuttien palveluntuottajarekisterissä psykodynaamisena yksilöpsykoterapeuttina. Hän on kouluttautunut Therapeia-säätiön ja Itä-Suomen yliopiston pastoraali-psykologisessa koulutuksessa psykoterapeutiksi sekä Therapeia-säätiön psykodynaamisessa koulutuksessa paripsykoterapeutiksi. Kirsi on kouluttautunut myös pari- ja seksuaaliterapeutiksi. 

Tuki- tai kriisikäynti (50 min) 85 €,
psykoterapiaan hakeutuvalle arviointikäynti (kela-tuki terapiaan) 85 €,
lyhytpsykoterapia 85€ (50 min),
psykoterapia (50 min) 85 € (kerran viikossa käyvät) ja 80 € (2 kertaa viikossa käyvät),
pariterapia (90 min) 140 €