Anne Noschis | Psykoterapia

Helena Vuoriheimo

Helenalla (ratkaisukeskeinen vaativan erityistason psykoterapeutti, sertifioitu EMDR-terapeutti, sairaanhoitaja YAMK, ammatillinen opettaja) on pitkä kokemus psykiatriasta ja mielenterveystyöstä. Hän on myös opiskellut erilaisia menetelmiä ja filosofioita työkaluikseen, mm. rakentavaa vuorovaikutusta ja NLP-, tietoisuustaito- ja mindfulness-menetelmiä. Helenan arvoperustana on voimavarasuuntautuneisuus ja integratiivisuus, tavoitteena jokaisen itsemäärittämä hyvä elämä.

Pitkän ja lyhyen yksilöpsykoterapian lisäksi Helena on tehnyt myös ratkaisukeskeistä pariterapiaa ja koulutuspsykoterapiaa ratkes-opiskelijoille sekä työskennellyt lasten ja nuorten kanssa. Elämänmuutokset ja neuvontakäynnit, ihmissuhde- tai itsetunto-ongelmat, traumat, epävakaa persoonallisuus, masennus- ja ahdistuneisuushäiriöt, pakko-oireet, paniikkihäiriö voivat esimerkiksi olla tulosyinä Helenalle. Helena tekee myös etävastaanottoja.

Helena on Kelan palvelutuottajarekisterissä. Hänen työskentelykielensä on suomi.

1. tutustumiskäynti psykoterapiaan 50 €, yksilöpsykoterapia (45 min) 85 € (myös etäyhteydellä), lyhytpsykoterapia (45 min) 85 €, pariterapia (90 min) 130 €, vanhempien ohjaus (45 min) 85 €