kuva Heini Schaper .jpg

Heini Schaper

Heini on erityistason pari- ja perhepsykoterapeutti (sosionomi AMK) ja hänelle voit varata ajan neuvonta- tai tukikäynnille, lyhyt- tai pitkäkestoisempaan pari- tai perheterapia työskentelyyn sekä  vanhempien ohjaus- ja  tukikäynneille.  Mahdollisuus myös tulla yksilötapaamiselle esim. vanhemmuuteen tai parisuhdeongelmiin liittyen.

Viitekehyksenä ovat voimavarakeskeinen ja psykodynaaminen psykoterapia.  Työskentelytapani  on integratiivinen ja dialoginen, jonka avulla pyritään lievittämään elämän tilanteiden kuormittavuutta, vuorovaikutussuhteisiin liittyviä ristiriitoja, äkillisiä kriisejä,  elämän muutoksia tai menetyksiä. Kriisit ja surutyöskentely kuuluvat osaamisalueeseeni.

Vahvaa kokemusta vuosien varrella tullut varhaiskasvatuksessa, koulussa, perheasiainneuvottelukeskuksessa sekä perheneuvolassa työskentelystä yksilöiden, parien ja perheiden kanssa.

Olen Kelan palveluntuottaja ja Kela-korvausta on mahdollisuus saada pari- ja perheterapiakäynteihin (ei yksilöterapiaan).  Työskentelykielinä suomi ja englanti.

Tuki- tai kriisikäynti (45 min) 85e, pariterapia (90 min) 140e, pariterapia (60 min) 90e, perheterapia (90 min) 140e, perheterapia (60 min) 90e