Eila Saarinen | Psykoterapia

Eila Saarinen

Eilalle (psykodynaaminen psykoterapeutti, psykoanalyytikko, PsM) voit varata ajan neuvontaan, lyhyeen tai pitkään yksilöpsykoterapiaan, psykoanalyysiin, työnohjaukseen tai uraohjaukseen. Eila käyttää psykodynaamista osaamista tunnekeskeisellä otteella ja kiintymyssuhde-painotuksella. Dynaamisessa lyhytpsykoterapiassa (12–25 käyntiä) Eilan työskentelyotteen keskiössä on muutoksen suunnan hahmottuminen yhteistyösuhteessa. Valinta lyhyen tai pitkän psykoterapian välillä tehdään yhdessä ensimmäisillä käynneillä. Eila on koulutukseltaan myös psykoanalyytikko ja hänelle voi hakeutua tiiviiseen psykoanalyysiin.

Eila on Kelan psykoterapeuttien palvelutuottajarekisterissä. Työskentelykielet ovat suomi ja englanti.

Neuvontakäynti (25 min) 50€, Tukikäynti (45 min) 90€, Lyhytpsykoterapia (45 min) 120€, Psykoterapia (45 min) 90€


Eila is a psychotherapist and psychoanalyst (IPA). She provides sort and longterm psychotherapies in psychodynamic framework. She works with discovering  indivual experience and on emotions and attachment relationships. You can also enter intensive psychoanalytic treatment. The decision on treatment type is made together during the initial meetings. 

Consultation (25 min) 50€, Support session (45 min) 90€, Short-term Psychotherapy (45 min) 120€, Psychotherapy (45 min) 90€