Eeva-Eerika Helminen | Psykoterapia

Eeva-Eerika Helminen

Eeva-Eerikalle (yleislääketieteen erikoislääkäri, psykiatriaan erikoistuva lääkäri, LT, kognitiivisen psykoterapian koulutuksessa v. 2016–2019) voit varata ajan yksilöterapian koulutusasiakkaaksi tutustumiskäynnille, jos kärsit esimerkiksi masennus- tai ahdistuneisuusoireista tai itsetunto-ongelmista. Yksilöterapia voi toteutua lyhytterapiana tai pidempänä psykoterapiana. Yksiöterapiassa käytetään joustavasti erilaisia kognitiivisen psykoterapian tekniikoita. Eeva-Eerikalla on kokemusta kivun ja siihen liittyvien psykologisten tekijöiden hoidosta, ruumiillisten sairauksien vaikutuksista psyykkiseen hyvinvointiin, pakko-oireisen häiriön hoidosta sekä lapsettomuuteen liittyvistä teemoista. Eeva-Eerika ei ole vielä Kelan psykoterapeuttien palveluntuottajarekisterissä.

Eeva-Eerikan työskentelykielet ovat suomi ja englanti. Eeva-Eerikalla on vapautumassa muutama paikka yksilöterapian koulutusasiakkaaksi noin helmikuussa 2019. Jos nettiajanvarauksen kautta ei löydy vapaita vastaanottokäyntiaikoja, voit jättää yhteydenottopyynnön Eeva-Eerikalle Kompin asiakaspalvelun kautta.

Psykoterapeuttikoulutettavan antama hoito (45 min) 80 €. Koska Eeva-Eerika on koulutukseltaan myös erikoislääkäri, asiakkaalta jää käynnistä maksettavaksi 53 € Kelan korvauksen jälkeen.