Anne Hyvén | Psykoterapia

Anne Hyvén

Anne on ratkaisu-ja voimavarakeskeinen psykoterapeutti (Kela-kelpoisuus) ja työpsykologi (PsM), työnohjaaja (STOry sertif).

Psykologina olen erikoistunut (työ)stressin, unettomuuden, masennuksen, ahdistuksen ja paniikkihäiriöiden hoitoon. Teen myös konfliktinselvittelyjä (sovittelu) sekä akuuttien kriisien tukityötä.

Voit varata minulle ajan neuvonta- tai tukikäynnille, lyhytkestoiseen (10-20 kert.) tai pidempään psykoterapiaan. Psykoterapian tausta-ajatteluna on ratkaisu- ja voimavarasuuntautuneisuus, myönteinen ajattelu sekä kognitiivinen psykologia.

Työskentelylleni on tunnusomaista aktiivisuus ja asiakkaan kunnioittaminen. Keskustelun lisäksi sovellan toiminnallisia menetelmiä kuten mielikuva- rentoutus- ja hengitysharjoitteita sekä ns. ”kotiharjoituksia”, asiakkaan omien toiveiden mukaisessa suhteessa. Työskentelykielenä on psykoterapiassa suomi, konsultaatioita teen myös ruotsiksi.

Neuvontakäynti (25 min) 52€, Tukikäynti (45 min) 97€, Sparri (5 x 45 min) 590€, Lyhytpsykoterapia (50 min) 115€, Psykoterapian tutustumiskäynti (45 min) 50€,  Psykoterapia (50 min) 97€, Coach / Yksilötyönohjaus  45min 125€ tai 60min 160€  sisältäen alv 24%.