Anna-Maija Pakkanen

Anna-Maija on ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (VTM, sosiaalipsykologi, sh, Kela/Valvira), jolle voit varata ajan aikuisten ja nuorten yli 16-vuotiaiden Kelan psykoterapiaan tai lyhytpsykoterapiaan (10-20 kertaa), tai tukikäynnille, valmennukseen ja parisuhderistiriitojen selvittelyyn (mm. huoltoriidat).

Anna-Maija työskentelee integratiivisellä työotteella hyödyntäen ratkaisukeskeisyyden lisäksi kognitiivisia, traumaterapiamenetelmiä (EMDR 1, See far- ja kehoterapeuttiset menetelmät), mindfulness-harjoitteita, dynaamista ja jungilaista näkökulmaa sekä taideterapeuttisia menetelmiä (kirjoittaminen, taide-/ääniterapia) asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Anna-Maija on työskennellyt elämänkriisien, työuupumuksen, traumojen, mielenterveyskuntoutujien ja työelämän valmennuksen parissa sekä haastavien perhe- ja parisuhdetilanteiden kanssa perheneuvoloissa ja lastensuojelussa. Hän toimii käräjäoikeuden huoltoriitasovittelijana. Anna-Maijalla on pitkä kokemus päihderiippuvuuden kanssa työskentelystä perheiden ja yksilöiden kanssa ja hän on perehtynyt monikulttuurisuuteen ja kulttuureihin sopeutumisen ongelmiin. Anna-Maijalla on myös pitkä kokemus erilaisten kuntoutusryhmien ohjaamisesta.

Työskentelykielinä ovat suomi ja englanti.

Terapeutin tukikäynti (45 min) 95 €, 1. tutustumiskäynti psykoterapiaan (45 min) 97 €, psykoterapia (45 min) 97 € (myös etäyhteydellä), psykoterapia (90 min) 190 €, lyhytpsykoterapia (45 min) 120 €,
pariterapia (60 min) 100 €, (75 min) 125 €, (90 min) 150 €, vanhemman ohjaus (45 min) 95 €, yksilökäynti parisuhdeongelmiin, seksuaalisuuteen tai lapsettomuuteen (45 min) 95 €, 
coaching tai valmennus (45 min) 95 €