Anna-Maija Pakkanen

Anna-Maija on ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (VTM, sosiaalipsykologi, sh, Kela/Valvira), jolle voit varata ajan aikuisten ja nuorten yli 16-vuotiaiden Kelan psykoterapiaan, lyhytpsykoterapiaan (10-20 kertaa), neuvonta-/ohjauskäynnille, valmennukseen ja parisuhderistiriitojen selvittelyyn (mm. huoltoriidat).

Anna-Maija työskentelee integratiivisellä työotteella hyödyntäen ratkaisukeskeisyyden lisäksi kognitiivisia, traumaterapiamenetelmiä (EMDR 1, See far- ja kehoterapeuttiset menetelmät), mindfulness-harjoitteita, dynaamista ja jungilaista näkökulmaa sekä taideterapeuttisia menetelmiä (kirjoittaminen, taide-/ääniterapia) asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Anna-Maija on työskennellyt elämänkriisien, työuupumuksen, traumojen, mielenterveyskuntoutujien ja työelämän valmennuksen parissa sekä haastavien perhe- ja parisuhdetilanteiden kanssa perheneuvoloissa ja lastensuojelussa. Hän toimii käräjäoikeuden huoltoriitasovittelijana. Anna-Maijalla on pitkä kokemus päihderiippuvuuden kanssa työskentelystä perheiden ja yksilöiden kanssa ja hän on perehtynyt monikulttuurisuuteen ja kulttuureihin sopeutumisen ongelmiin. Anna-Maijalla on myös pitkä kokemus erilaisten kuntoutusryhmien ohjaamisesta.

Työskentelykielinä ovat suomi ja englanti.

Ohjaus-/neuvontakäynti (30min) 60e, tukikäynti/ Kelan psykoterapian arviointikäynti (45min) 95e, psykoterapia (50min) 97e, lyhytpsykoterapia (50min) 120e, pariterapia ja huoltoriitasovittelu (90min) 150e, valmennus (60min) 120e